Sikkens van Gogh collectie

De Sikkens van Gogh collectie is een prachtige serie kleuren die tot stand is gekomen in samenwerking met het Van Gogh Museum. Dit internationale kleurenpalet is geïnspireerd door tien werken van de beroemde schilder Vincent van Gogh en biedt een scala aan prachtige kleuren die zowel historisch als hedendaags zijn. Het doel van deze samenwerking is om het cultureel erfgoed van Vincent van Gogh levend te houden en toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Het mooie van deze collectie is dat de kleuren gemakkelijk verkrijgbaar zijn en te maken zijn met de mengmachine. Zo kan je jouw kamer een bijzondere uitstraling geven met een historische twist. Om de juiste kleur te kiezen, is het handig om gebruik te maken van de kleurenwaaier. Deze kan je gemakkelijk naast je muur houden en zo de kleur kiezen die het beste past in jouw kamer.

Let op! de kleuren kunnen afwijken door de instellingen van uw scherm, gebruik de kleuren als indicatie.

Hoewel de kleuren ook online te bekijken zijn, is het belangrijk om te onthouden dat de kleur op een beeldscherm er anders uit kan zien dan in werkelijkheid. Het gebruik van een kleurenwaaier is daarom aan te raden om de juiste kleur te kiezen.

De Sikkens van Gogh collectie is een unieke manier om een stukje cultureel erfgoed in huis te halen. Door de samenwerking tussen Sikkens en het Van Gogh Museum kan je de prachtige kleuren van Vincent van Gogh in je eigen interieur verwerken en zo een unieke uitstraling geven aan je kamer.