Flexa kleur van het jaar 2023 is

De Flexa kleur van het jaar 2023 is onthuld en het is een levendige kleur genaamd "Wild Wonder". Deze warme en expressieve kleur wordt beschreven als een kleur die de grenzen verlegt en ons aanmoedigt om avontuurlijker te zijn in ons leven.

De kleur "Wild Wonder" is een heldere mix van oranje, roze en rood. Het heeft een energieke uitstraling die doet denken aan de zonsondergang en de kleuren van de natuur. Het is een gewaagde kleur die zeker de aandacht zal trekken in elk interieur.

Flexa kleur van het jaar 2023

Bron: flexa.nl

Flexa heeft ook een aantal kleurenpaletten ontworpen die goed passen bij de kleur "Wild Wonder". Deze paletten bevatten kleuren die de kleur van het jaar complementeren en een evenwichtig geheel vormen.

De kleur "Wild Wonder" kan gebruikt worden als een accentkleur of als een algehele kleur in een ruimte. Het past goed bij een breed scala aan andere kleuren, waaronder neutrale tinten, blauw, groen en grijstinten.

Of je nu de hele kamer wilt schilderen of gewoon wat accenten wilt toevoegen, de Flexa kleur van het jaar 2023 is een gedurfde keuze die zeker indruk zal maken. Het is een kleur die ons uitnodigt om meer avontuurlijk te zijn in ons leven en ons inspireert om nieuwe dingen te ontdekken.

Wilt u verf in de kleur "Wild wonder" laten mengen dan kunt u de kleurcode G0.16.68 gebruiken uit de Sikkens 5051 kleurenwaaier.

Sikkens G0.16.68