Betonlook verf

Er zijn vele merken die betonlook verven in verschillende kleuren aanbieden, het probleem met verf is vaak dat het geen bonte effect creëert maar een egale kleur. Je zou dus zelf na het aanbrengen van de verf met een spons een effect moeten aanbrengen om het bont te krijgen zodat het realistische oogt.

Betonlook behang

Natuurlijk is er ook nog betonlook behang, indien het behang zeer goed wordt aangebracht heeft het ook een realistische betoneffect, u zal wel handig moeten zijn met behang want als de grenzen zichtbaar zijn dan valt het goed op dat het een behang is.

Betonlook stuc

Wilt u een realistische beton effect dan is het stucen een betere oplossing. Daarvoor zijn er ook weer verschillende merken verkrijgbaar zoals de Ciré betoneffect. Een goedkopere alternatief is het muurdecor van Alabastine, het wordt een muurverf genoemd maar het is een fijne en korrelige pasta die u met de roller of spaan kan aanbrengen.

Betoneffect van Alabastine

Met het muurdecor van Alabastine kunt u zelf eenvoudig een betonlook creëren wat lijkt op echt stuc beton, u kunt voor een egale afwerking kiezen maar u kunt zelf ook creatief voor een bonte uitstraling kiezen.

Zoals u in de video ziet is het eenvoudig zelf te doen, onderstaande knop brengt u naar de webshop.

Verkrijgbaar bij DeVerfzaak.nl