Vloeibaar behang, katoenpleister

Met vloeibaar behang, of beter gezegd katoenpleister kunt u zelf uw eigen look creƫren, er zijn vele effecten beschikbaar die u kunt toevoegen aan de kleur die u wilt. het katoenpleister heeft ook nog een vele voordelen zoals akoestische waarden, ecologisch verantwoord, brandwerend en meer. Het Climateplaster decor is in vele kleuren te verkrijgen en ook in alle NCS en RAL kleuren.

Aanbrengen

Het katoenpleister kunt u met de spaan of met de spuit aanbrengen, het spanen zorgt voor een gladde oppervlakte dan het spuit structuur. Daarnaast in Climateplaster in 3 grofheden verkrijgbaar, fijn, medium en grof.

Katoenpleister gespoten en gespaand

Effecten

Er zijn verschillende effecten beschikbaar voor het katoenpleister zoals glitter, metallic, vlokken, barst en parelmoer. U kunt verschillende kleuren door elkaar spanen waardoor er een marmer effect ontstaat, of zelfs uw eigen logo kunt u erin verwerken.

Katoenpleister marmer effect

Doe het zelf, Katoenpleister aanbrengen

Katoenpleister kunt u eenvoudig mengen met water, u kunt het met de handen mengen tot er een homogenenmassa ontstaat, effecten toevoegen naar wens en met een vlakspaan aanbrengen op wand of plafond.

Bezoek de doe het zelf pagina van Climateplaster